Seniors@DigiWorld was a project of the Digital Opportunities Foundation in 2016 - 2018.
This website is no longer updated. Okay

Proiect castigator al premiului All Digital 2018

Parteneriatul nostru strategic “Conectam seniorii la lumea digitala” a castigat premiul “All Digital Awards 2018”, la categoria “Cel mai bun proiect de cooperare”.

Pe data de 18 octombrie, in cadrul summitului organizat de catre reteaua All Digital la Bruxelles, a avut loc ceremonia de decernare a premiilor All Digital Awards 2018. Proiectul “Conectam seniorii la lumea digitala” a fost nominalizat la două categorii. În primul rand, cursul online intitulat Seniors@DigiWorld, care a fost dezvoltat si pilotat pe o durata de doi ani (perioada de implementare a proiectului), a fost nominalizat la categoria “Cea mai buna resursa digitala”. In al doilea rand, consortiul a fost de asemenea nominalizat la categoria “Cel mai bun proiect de cooperare”, categorie in cadrul careia a castigat premiul. Premiul, promoveaza impactul si transferabilitatea rezultatelor dezvoltate cu scopul de a imbunatati competentele digitale in Europa.

Cele patru organizatii partenere SDC (Germania), VIPT (Lituania), EOS (Romania), CIDET (Spania) au fost recunoscatoare pentru apreciere și acordarea premiului, precum si pentru oportunitatea de a dezvolta un curs de formare pentru multiplicatori, cu scopul de a sprijini persoanele in varsta in utilizarea dispozitivelor digitale mobile, beneficiind astfel de lumea internetului.

În perioada 2016 – 2018, Comisia Europeana a finantat proiectul ca parteneriat strategic pentru inovare in educatia adultilor, în cadrul programului Erasmus +, proiectul fiind coordonat de Fundatia Digital Opportunity.